РУССКИЙ

 

Despre noi si angajatii nostri.

Compania a fost fondată în ianuarie 1999. Compania noastră are specialişti cu experientă în domeniul de tratare a apei – mai mult de 15 ani. Toată experienţa noastră şi cunoştinţele pe care le posedăm pentru a produce şi importa pe piaţa din Republica Moldova astfel de produse, care ar fi încîntat clienţii pentru calitatea înaltă, la preţuri accesibile.

 

Despre gama noastră

Filtre.md – singura companie din Moldova, unde veţi găsi cea mai largă gamă de filtre de apă, şi a cartuşelor de înlocuire. Noi lucrăm nu numai cu furnizorii populari de import al filtrelor de apă, dar şi cu producătorii autohtoni, care fabrică purificatoare de apă şi cartuşe de inlocuire (module) penru orice filtre. Aceste filtre de apă sunt realizate cu proprietaţile chimice si compoziţia apei in Republica Moldova. Astfel, indiferent de marca filtrului dvs. – veţi găsi cartuşe de schimb intr-un sortiment mare la cele mai avantajoase preţuri.

 

Calitatea produselor noastre

Motto-ul principal al companiei noastre – CALITATE înaltă, la un PREȚ accesibil. Produsele noastre sunt utilizate cu plăcere la domiciliu, in familiile colaboratorilor noştri.

 

Despre preţurile noastre scăzute

De ce astfel de calitate inaltă a devenit disponibilă la preţuri mai mici ? Cum este posibil ?
Pur si simplu nu suntem brokeri, care revînd mărfurile pe piaţă. Noi producem. Impreună cu partenerii noştri, noi dezvoltăm noi modele de produse promiţătoare, si organizăm fabricarea lor in Republica Moldova.