РУССКИЙ

Dealeri și magazineÎn ziua de astăzi, piaţa pentru filtre de apă este una dintre cele mai rapide şi dinamice pieţe în curs de dezvoltare din Republica Moldova. Tot mai multe familii au început să folosească filtre de purificare a apei. Acest lucru este util, modern, confortabil, la modă.

 

 Vă oferim să extingeţi sortimentul în magazinul Dumneavoastră, sau să deschideţi un departament corporativ de filtre de apă din regiunea Dumneavoastră.


Compania Filtre.md vă va ajuta să organizaţi afacerile în mod profesional.
Compania noastră este un lider incontestabil pe piaţa de filtre de purificare a apei din Republica Moldova. Avem cei mai buni profesionişti în domeniul dat. Managerii noştri vor alege pentru magazinul Dumneavoastră cea mai bună gamă de produse, vă vor oferi cele mai bune preţuri, promoţii, reduceri, produceri promoţionale, de formare a vînzătorilor dvs.. Colaborînd cu noi, nu va fi nevoie să monotorizaţi în mod constant evoluţia preţurilor şi a sortimentului de filtre pe piaţă. Pe toată perioada de lucru, compania noastră va supraveghea gama de schimbare a mărfurilor, stocurilor şi a preţurilor. De asemenea, vă vom oferi suportul tehnic şi de serviciu. Lucrînd cu noi şi comercializînd produsele noastre, veţi oferi afacerilor timp minim, dar veţi cîştiga un profit maxim.

90%din obiectivele generale ale afacerilor comune le va hotărâî compania Filtre.md şi numai  10%le rămîne comercianţilor sau magazinelor.

  • Numai la noi – cele mai bune propuneri pentru comercianţi şi magazine.
  • Numai la noi – o unică politică de preţuri în republică.
  • Numai la noi – cea mai mare selecţie de brand de filtre din Republica Moldova, Federaţia Rusă, Germania, Italia şi a altor producători.
  • Numai la noi – o gamă complectă de cartuşe filtrante la toate filtrele întîlnite în Republica  Moldova.
  • Numai la noi – mărfuri unice, promoţii şi oferte unice, care nu au analogii în Europa.


Telefoane de contact pentru cooperare :

 
Departamentul de comerţ angro

Dima Oleg

Telefon: (022) 99-11-88

Fax: (022) 99-11-66

Mob.: 079-777-044
e-mail: sale@filtre.md

 

 

Departamentul de comerţ cu amănuntul

Stirbu Olga

telefon: (022) 99-11-88
fax: (022) 99-11-66
mobil: 079-877-704
e-mаil: sale2@filtre.md